بنر بالای سایت

کاربرد گزینه Erase Data در آیفون

کاربرد گزینه Erase Data در تنظیمات آیفون

در منوی تنظیمات آیفون، در قسمت Passcode ، قابلیتی به اسم Erase Data وجود دارد و این امکان را در آیفون، آیپد و آیپاد تاچ فراهم میکند تا پس از ده بار اشتباه وارد شدن پسورد دستگاه، «تمامی اطلاعات» آنرا حذف میشود! این قابلیت برای افرادی که در مکان های عمومی رفت و آمد زیادی دارند و از وسایل نقلیه ی عمومی استفاده میکنند و نگران دزدیده شدن دیوایسشان هستند بسیار کارآمد هست. بطوریکه پس از دزدیده شدن آیفون اگر دزدِ محترم اقدام به ریست کامل دستگاه شما نکند و تا ۱۰ بار پسورد را اشتباه وارد کند تمامی اطلاعات دستگاه حذف شود.

اگر کودک بازیگوش دارید این گزینه را فعال نکنید!

همچنین این امکان برای کسانیکه دستگاه شان در دسترس کودکان هست میتواند دردسر ساز باشد! چرا که اگر کودک هنگام بازی با آیفون، اگر رمز را ۱۰ بار اشتباه وارد کند، تمامی اطلاعات آیفون یا آیپد شما پاک می‌شود. لذا در فعال کردن این گزینه احتیاط کنید.

نحوه فعالسازی:

برای فعالسازی این قابلیت میتوانید به مسیر زیر مراجعه کنید و دکمه تاگل Erase Data را روشن کنید:

⚙️ Settings > Touch id & Passcode > Erase Data

‏⠀